Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ζουράρις: “Πρώτα ΠΑΟΚ, μετά ΣΥΡΙΖΑ”! Τα συγχαρητήρια σε Ζαγοράκη και η… χωματερή των Αθηνών

Ζουράρις: “Πρώτα ΠΑΟΚ, μετά ΣΥΡΙΖΑ”! Τα συγχαρητήρια σε Ζαγοράκη και η… χωματερή των Αθηνών
Intime.gr

“Είναι ωμή απόφαση αυτού που λέω εγώ, της χωματερής των Αθηνών, εις βάρος της επαρχίας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ, Κώστας Ζουράρις.

Ο Κώστας Ζουράρις μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αντιδράσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ και των φίλων του, τονίζοντας πως “η οργή δικαιολογείται απολύτως και έχει καλλιεργηθεί τα τελευταία 60 χρόνια. Τα περί διαχωρισμού της χώρας είναι αστεία πράγματα”

«Η χθεσινή απόφαση διόρθωσε με χειρότερο λάθος, το προηγούμενο μαφιόζικο καθεστώς», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις, αναφορικά με την τροπολογία που πέρασε η Κυβέρνηση την Τετάρτη (29.01.2020) για το ποδόσφαιρο.

«Είναι ωμή απόφαση αυτού που λέω εγώ, της χωματερής των Αθηνών, εις βάρος της επαρχίας» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ανέφερε πως ο “δικέφαλος του Βορρά” θα πρέπει να προσέξει πολύ τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπας. “Φαντάζεσαι τι προσοχή πρέπει να έχουμε εμείς όταν ανέβει ο Ολυμπιακός για να παίξει. Διότι στημένοι προβοκάτορες, πληρωμένοι από τα κέντρα τα αθηναϊκά, θα προσπαθήσουν να κάνουν επεισόδια. Θέλει πάρα πολύ προσοχή από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Μας περιμένουν συνεχώς”.

Παράλληλα, ο κ. Ζουράρις έδωσε συγχαρητήρια στον πρώην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Ζαγοράκη, χαρακτηρίζοντας την κίνησή του «σωστή και παλικαρίσια».

Απαντώντας τέλος σε ερώτηση, αν είναι πρώτα ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΟΚ, ο κ. Ζουράρις είπε, ότι είναι πρώτα ΠΑΟΚ και μετά ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκε πολύ αργότερα.»

Ολόκληρη η συνέντευξη του Κώστα Ζουράρη στον “Status 107,7”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις