Παρασκευή, 1 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πογέτ για Φορτούνη: Και ο Τζόρνταν αποσύρθηκε και γύρισε πίσω, η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή για αυτόν

Πογέτ για Φορτούνη: Και ο Τζόρνταν αποσύρθηκε και γύρισε πίσω, η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή για αυτόν

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για την αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη από την Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας ότι αν ο ηγέτης του Ολυμπιακού θέλει να επιστρέψει στην ομάδα, η αγκαλιά του είναι ανοιχτή.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και σχολίασε μεταξύ άλλων την απόφαση του Κώστα Φορτούνη να αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός χρησιμοποίησε το παράδειγμα του Μάικλ Τζόρνταν, τονίζοντας ότι κι αυτός είχε αποσυρθεί από το μπάσκετ, αλλά επέστρεψε ξανά.

Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας:

Μετά από τόσο καιρό τι δεν πήγε καλά με τον Φορτούνη, γιατί δεν έχουμε και πολλούς Φορτούνηδες;

“Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, ούτε χρειάζεται περισσότερο ανακάτεμα… στην κουτάλα. Πολύ απλά τα πράγματα. Εγώ τον κάλεσα τον Μάρτιο αλλά μετά τον Ιούνιο δεν τον κάλεσα γιατί δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά μου αλλά πάντα σε κάθε περίπτωση του τηλεφώνησα να του πώ το γιατί όπως κάνω με κάθε παίκτη.

Μετά τον Σεπτέμβριο μου τηλεφώνησε ο Κώστας να μου πει ότι σταματά. Και νομίζω πως τον Κώστα φέρνουμε σε δύσκολη θέση τώρα. Είναι άδικο γιατί πήρε μία απόφαση”.

Υπάρχουν πολλοί που λένε πως φοβήθηκε τον ανταγωνισμό με τον Μπακασέτα και άλλοι πως ο Κώστας που είναι ένα καλό παιδί, αντιδρά στην πίεση όχι όπως θα έπρεπε. Θα μπορούσε να επιστρέψει για το Euro;

“Όχι δεν υπήρχε κανένα θέμα ανταγωνισμού του Μπακασέτα με τον Φορτούνη. Είναι 2 εξαιρετικοί επαγγελματίες. Εμένα δεν μου έδωσε καθόλου την εντύπωση ο Φορτούνης ότι δεν αντέχει την πίεση. Εμένα ποτέ δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση, εγώ πάντα συζητούσα μαζί του όπως για παράδειγμα όταν τον κάλεσα τον Μάρτιο”.

Θα μπορούσε να επιστρέψει για το Euro;

“Γιατί κάνετε σε εμένα αυτή την απόφαση. Ο Κώστας πήρε την απόφαση. Επίσης τον ρώτησαν στο τελευταίο παιχνίδι όταν έβαλε το γκολ (σ.σ. με τον Αστέρα) και είπε πως δεν είναι τώρα στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που βγήκαν από το παιχνίδι και γύρισαν ξανά πίσω”.

Η αγκαλιά σας είναι ανοιχτή αν θέλει να γυρίσει;

“Ναι η αγκαλιά μου είναι πάντα ανοιχτή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και αύριο αν τον δω θα μιλήσουμε. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Με πήρε τηλέφωνο πριν ανακοινώσει την απόφασή του. Και αυτό δείχνει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο”.

Αν πει θέλω να τον επιστρέψω, θα τον δεχτείτε;

“Ναι γιατί όχι; Είναι απόφασή του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις