Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πογέτ για το Ελλάδα – Ιρλανδία: «Δεν έχουμε δικαιολογίες και θέλουμε τη νίκη»

Πογέτ για το Ελλάδα – Ιρλανδία: «Δεν έχουμε δικαιολογίες και θέλουμε τη νίκη»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Ιρλανδία στα προκριματικά του Euro 2024 και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για το ματς στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πογέτ τόνισε ότι η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται σε δύσκολο όμιλο, αλλά ακόμη μπορεί να πάρει την πρόκριση στο Euro 2024 και δεν έχει δικαιολογίες για το παιχνίδι με την Ιρλανδία.

Οι δηλώσεις του Πογέτ

Για το πόσο κοντά είναι το Euro: «Είμαστε ρεαλιστές, γνωρίζουμε τη θέση μας στον όμιλο. Θυμάμαι την αντίδραση μου όταν έμαθα τον όμιλο. Ήταν δύσκολο και ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα των μπαράζ. Είμαστε ακόμα στην κούρσα θα συνεχίσουμε να τρέχουμε. Δεν έχουμε δικαιολογίες για αύριο, θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να νικήσουμε».

Για το αν σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού: «Όσον αφορά τους επιθετικούς, προσπάθησα να δω τι κάνουν διαφορετικά στις ομάδες τους και σκοράρουν. Προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Τώρα με τους αμυντικούς έχουμε αρκετές ιδέες αλλά σε μεγάλο ποσοστό δεν θα αλλάξει τη διάταξη της ομάδας. Μην είμαστε δραματικοί, θα το δούμε αύριο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις