Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πολ Πογκμπά: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο μέσος της Γιουβέντους

Πολ Πογκμπά: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο μέσος της Γιουβέντους
Reuters

Μεγάλοι μπελάδες για τον Πολ Πογκμπά. Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους βγήκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και κινδυνεύει ακόμα και με τιμωρία αποκλεισμού δύο ετών από τα γήπεδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Gazzetta dello sport» αλλά και άλλα Μέσα από την Ιταλία, ο Πολ Πογκμπά βγήκε θετικός σε τεστ αντιντόπινγκ που έγινε μετά τον αγώνα ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Γιουβέντους, όπου κέρδισαν οι «μπιανκονέρι» με 3-0 με τον Γάλλο να βρίσκεται στον πάγκο.

Η απαγορευμένη ουσία στην οποία βρέθηκε θετικός ο Γάλλος μέσος ήταν η τεστοστερόνη. Όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, στον οργανισμό του έμπειρου μέσου βρέθηκαν υψηλά ποσοστά τεστοστερόνης.

Πλέον, άπαντες στο «στρατόπεδο» της Γιούβε, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, περιμένουν τη δεύτερη ανάλυση ώστε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Εφόσον βρεθεί εκ νέου θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ, τότε, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει με δύο χρόνια αποκλεισμό από την αγωνιστική δράση, με ορισμένα ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ακόμη και 4ετή αποκλεισμό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις