Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

«Πόλεμος» ανάμεσα στις αδερφές Ροντρίγκες με προσβολές και απειλές στη σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Πόλεμος» ανάμεσα στις αδερφές Ροντρίγκες με προσβολές και απειλές στη σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο με τις εμφανίσεις της στο Κατάρ, στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και με τον “πόλεμο” στον οποίο φέρεται να έχει ανοίξει με την αδερφή της Πατρίτσια.

Οι δύο γυναίκες δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις και η Πατρίτσια έδωσε νέα συνέντευξη στην εκπομπή «Socialite», όπου μίλησε με πολύ άσχημα λόγια για την αδερφή της και ουσιαστικά την “απείλησε” με αποκαλύψεις.

Οι δηλώσεις της Πατρίτσια Ροντρίγκες

«Έχω ακούσει πολλές φήμες για αυτό μέσα στην οικογένεια. Ντρέπεται για μένα και γελάει και χαίρεται για την τρέχουσα οικονομική μου κατάσταση. Είναι κάθαρμα και κακός άνθρωπος.

Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η αντιπαράθεση ή να θυμώνει μαζί της. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για αυτό που συνέβη και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση».

Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα από τη Τζορτζίνα, το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά μου. Δεν θέλω χρήματα, απλά της έδωσα το τηλέφωνο του σχολείου για να επικοινωνήσει μαζί τους για να βοηθήσει τα παιδιά μου αγοράζοντας τα βιβλία για το μάθημα. Ζήτησα βοήθεια και ακόμα περιμένω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις