Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Επίθεση του Σέζνι στη FIFA για το μπαράζ Πολωνίας-Ρωσίας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Επίθεση του Σέζνι στη FIFA για το μπαράζ Πολωνίας-Ρωσίας
ΦΩΤΟ Reuters

Ο διεθνής Πολωνός τερματοφύλακας, Βόιτσεχ Σέζνι, υποστήριξε πλήρως την απόφαση να μην αγωνιστεί η εθνική ομάδα της χώρας του στα μπαράζ πρόκρισης του Μουντιάλ 2022 κόντρα στη Ρωσία, εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία, πετώντας το… μπαλάκι στην FIFA.

Η Πολωνία, όπως και η Σουηδία σήμερα (26/2) ανακοίνωσαν πως δεν προτίθενται να αγωνιστούν κόντρα στη Ρωσία στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ. Πριν από αυτό είχαν ζητήσει μαζί με την Τσεχία, την αλλαγή έδρας των αγώνων, που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στην Μόσχα τον Μάρτιο.

Ο γκολκίπερ της Γιουβέντους, Βόιτσεχ Σέζνι, στήριξε απόλυτα αυτή την απόφαση, προχωρώντας σε σχετικές δηλώσεις στο πολωνικό «DAZN», όπου είπε χαρακτηριστικά¨«Η FIFA δεν έχει τα αρχ@@@@@ να δώσει τη θέση στη Ρωσία άνευ αγώνα».

«Εμείς δεν θα παίξουμε κόντρα στη Ρωσία στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό είναι σίγουρο. Για να δούμε αν η FIFA έχει τα αρχ@@@@ να δώσει στη Ρωσία τη θέση για το Μουντιάλ άνευ αγώνα. Δεν νομίζω πως θα τα έχει. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος όλοι μαζί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις