Αθλητικά

Πόλο: Ιδανική πρεμιέρα! Στο… χαλαρό η Εθνική

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί με 15-8 επί της Ρουμανίας στην πρεμιέρα των προκριματικών για το World League.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με το “δεξί” ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην εφετινή διοργάνωση του World League στην υδατοσφαίριση η εθνική ομάδα των ανδρών.

Και αυτό αφού επικράτησε 15-8 της Ρουμανίας στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του World League στην ευρωπαϊκή ζώνη, όπου μετέχουν ακόμη η Ουγγαρία και η Σλοβακία.

Η εθνική ομάδα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε στην 1η περίοδο αρχικά 3-0 και 4-1 με τη λήξη του 1ου οκταλέπτου, ενώ το 2ο έκλεισε με 8-4 και την Ελλάδα σταθερά μπρστά στο σκορ.

Η εξέλιξη ήταν πολύ καλή για την Ελλάδα που δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τους φιλοξενούμενους και κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη με 15-8, με κορυφαίους παίκτες τους Φουντούλη και Βλαχόπουλο, οι οποίοι σημείωσαν 5 και 4 τέρματα αντιστοιχα.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-3, 1-1, 6-3

Τα τέρματα των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

Ελλάδα: Βάχόπουλος 5, Φουντούλης 4, Γούνας 3, Ποντικέας 2, Καπότσης 1.

Ρουμανία: Νεγκρεάν 3, Ράντου 2, Γκεόργκε 2, Ποποβίτσιου 1.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα