Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πόρτο – Ίντερ 0-0 για τους «16» του Champions League

Πόρτο – Ίντερ 0-0 για τους «16» του Champions League
Reuters

Η Πόρτο ήταν καλύτερη της Ίντερ μέσα στο “Ντραγκάο” αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της ούτε σε αυτό το ματς κι έτσι αποκλείστηκε στους “16” του Champions League, έχοντας ηττηθεί 1-0 στο Μιλάνο. Μετά από 12 χρόνια οι “νερατζούρι” επέστρεψαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά είχαν την τύχη με το μέρος τους, αφού στο 90+5′ οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια!

Χωρίς να έχει επιλογή να παίξει συντηρητικά στη ρεβάνς για τους “16” του Champions League, μετά την ήττα της με 1-0 στο ματς της Ιταλίας, η Πόρτο μπήκε επιθετικά στην αναμέτρηση με την Ιντερ, την ώρα που οι “νερατζούρι” προσπαθούσαν να κρατήσουν τους γηπεδούχους μακριά από τα καρέ τους, αλλά και να βρουν τα “πατήματά” τους.

Από το 20′ και μετά όμως η Ίντερ έδειξε πιο οργανωμένη αμυντικά και έβγαλε το πρώτο μέρος, έχοντας η ίδια κάποιες καλές στιγμές, αλλά και αντέξει στην πίεση της Πόρτο. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν σε δυο φάσεις πέναλτι, αλλά ο διαιτητής και το VAR δεν έδωσαν κάτι.

Το ματς κράτησε έναν πολύ καλό ρυθμό στην επανάληψη, με τις Πόρτο και Ίντερ να έχουν τις… στιγμές τους στα αντίπαλα καρέ. Οι γηπεδούχοι όμως πήραν τα ηνία του αγώνα και ανάγκασαν τους “νερατζούρι” να αμυνθούν (δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μπάλα και να περιορίσουν την πίεση των “δράκων”).

Η Ίντερ έπαιξε… ψυχωμένα, άντεξε στο φινάλε και είχε μαζί της και την τύχη, μένοντας στο 0-0 με την Πόρτο στο Ντραγκάο και σε συνδυασμό με το 1-0 του αγώνα, έφυγε για τα προημιτελικά! Τα δύο δοκάρια στο 90’+5′ με Γκαλένο και Γκρούγιτς άφησαν στους γηπεδούχους μια μεγάλη πικρία, πριν το σφύριγμα της λήξης!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις