Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πόρτο – Μίλαν 2-2: Οι Ιταλοί επικράτησαν στα πέναλτι (3-4) και θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στον τελικό του Youth League

Πόρτο – Μίλαν 2-2: Οι Ιταλοί επικράτησαν στα πέναλτι (3-4) και θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στον τελικό του Youth League
Eurokinissi

Η Μίλαν έστειλε στη διαδικασία των πέναλτι τον ημιτελικό με την Πόρτο, διαμορφώνοντας το 2-2 του 90επτου στις καθυστερήσεις και εκεί επικράτησε με 4-3, κλείνοντας… ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Youth League.

“Λύγισε” την Πόρτο και έφτασε στον τελικό του Youth League! Η Μίλαν έριξε στο καναβάτσο την Κ19 των “δράκων”, ισοφαρίζοντας (2-2) στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι και θα παίξει με τον Ολυμπιακό για την ευρωπαϊκή κούπα.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στον ημιτελικό του Youth League και μόλις στο 12‘ άνοιξε το σκορ με τον Σκότι. Οι Πορτογάλοι ανέβασαν… στροφές στη συνέχεια και έφτασαν στην ισοφάριση πριν βγει το ημίχρονο (41’) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μεϊρέλες (1-1).

Στο 65′ ο σκόρερ είχε την ασίστ στο γκολ του Μπρας, με το οποίο οι Πορτογάλοι έφτασαν στην ανατροπή του σκορ (2-1). Οι “δράκοι” πλήρωσαν μια τραγική αμυντική αδράνεια στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζερόλι να κλέβει και ο Σίμελχακ να εκτελεί για το 2-2 του 90λεπτου.

Η Πόρτο αστόχησε σε δύο εκτελέσεις, με τον Μεϊρέλες και τον Πίντο Μάρτινς, ενώ από τη Μίλαν “χάθηκε” μόλις ένα πέναλτι κι έτσι οι “ροσονέρι” επικράτησαν με 4-3 και πήραν την πρόκριση για τον τελικό.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Μεϊρέλες Απέκρουσε ο Ραβεϊρέ

Μπονόμι 0-1

Μπρας 1-1

Σίμιτς Απέκρουσε ο Ντ. Φερνάντες

Μαρτίνς άουτ

Σίμελχακ 1-2

Μ. Φερνάντες 2-2

Λιμπεράλι 2-3

Σόουζα 3-3

Τζερόλι 3-4

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις