Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πορτογαλία – Σάντος: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Φερνάντο Σάντος, τόνισε ότι μόνο μια ομάδα, που θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της, μπορεί να φύγει από τις Νήσους Φερόε με τους τρεις βαθμούς. Ο τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας ξεκαθάρισε πως το γεγονός ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί σε ένα συνθετικό χλοοτάπητα δεν αποτελεί δικαιολογία.

“Το γεγονός ότι παίζουμε σε ένα συνθετικό χλοοτάπητα δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας. Ο αντίπαλος είναι συνηθισμένος σε αυτό το είδος του δαπέδου, αλλά αν είμαστε όσο καλοί πρέπει, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε, παρ’όλες τις δυσκολίες, από τον αγωνιστικό χώρο και το αντίπαλο. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι,” δήλωσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Φερνάντο Σάντος αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει το γεγονός ότι η UEFA ορίζει διαιτητές με λιγότερη εμπειρία σε παιχνίδια της Πορτογαλίας, που στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Euro 2016 στη Γαλλία. “Αν δεν επικεντρωθούμε στο ουσιώδες, που είναι πώς να κερδίσουμε το παιχνίδι, τότε υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε. Αν σκεφτούμε το γήπεδο, τους διαιτητές, εάν οι αντίπαλοι έχουν περισσότερες ημέρες ξεκούρασης, είναι λάθος. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, να δείξουμε την ποιότητά μας και να κερδίσουμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε