Συμβαίνει τώρα:
Αθλητικά

Πόσο μας… λείπουν!

Το gazzetta.gr εξηγεί το φτωχό θέαμα  του ελληνικού πρωταθλήματος. Ποδοσφαιριστές- σταρ, όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ, ηγέτες στην ομάδα τους σαν τον Αντελίνο Βιειρίνια, τον Πάμπλο Κοντρέρας, τον Νάτσο Σκόκο, τον Ζιλμπέρτο ακόμη και τον Φαμπιάν Εστογιανόφ, είπαν αντίο!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όσο πάει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα γίνεται ολοένα και πιο φτωχό από θέαμα και από ποδοσφαιριστές υψηλών προδιαγραφών. Ο βασικότερος λόγος είναι φυσικά το οικονομικό και η κρίση που, είναι φυσικό επόμενο, ότι θα επηρέαζε και το κομμάτι του ποδοσφαίρου, αφού είναι συνδεδεμένο με την κοινωνία μας.

 Ασφαλώς, οι ομάδες εξοικονόμησαν χρήματα από τα υψηλά συμβόλαιά τους και έβαλαν λεφτά στα ταμεία τους, ωστόσο, αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν παύουν να λείπουν και να αφαιρούν αίγλη από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμη και μία δήλωση του Ζιλμπέρτο όσο ήταν στον Παναθηναϊκό έκανε τον γύρο του κόσμου, αποτελώντας στην ουσία διαφήμιση για το σύλλογό του.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα