Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πού «χτύπησε» δυνατά για πρώτη φορά η GiANT Heart;

Πού «χτύπησε» δυνατά για πρώτη φορά η GiANT Heart;

Η Κονίστρα Πετραλώνων δε θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενή της εικόνα. Και αυτό γιατί, έπειτα από τις ανακαινίσεις των γηπέδων της περιοχής μέσω του προγράμματος της Novibet, ‘’The GiANT Heart’’, η νέα γενιά Αθηναίων αθλητών απέκτησε τον χώρο ψυχαγωγίας και άθλησης που τόσο επιθυμούσε … Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Novibet, ‘’The GiANT Heart’’, σε συνδυασμό με το πρωτότυπο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων, «Υιοθέτησε την πόλη σου», αναζωογόνησε την περιοχή των Πετραλώνων,  μεταμορφώνοντάς την ξανά σε παράδεισο για τους Αθηναίους! 

Με πρεσβευτή τον κορυφαίο Έλληνα πρωταθλητή του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο και με βάση τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας, η πρωτοβουλία “The GiANT Heart”, είχε ως αφετηρία την ιστορική Κονίστρα. Στόχος του προγράμματος είναι να επικεντρώνεται στην πραγματοποίηση συγκεκριμένων δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας, βελτιώνοντας έμπρακτα τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας. Η πρόκληση ήταν μεγάλη, μεγάλος, όμως, ήταν και ο ζήλος μας στο να εργαστούμε πάνω σε ένα project που θα είχε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Και νιώθουμε διπλά περήφανοι γι΄ αυτό! Καταρχάς για την ουσιαστική κοινωνική προσφορά και παράλληλα, γιατί σε όλη αυτή την προσπάθεια έχουμε δίπλα μας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ανοδική πορεία του Γιάννη, αν και δύσκολη, δεν ήταν τυχαία   καθώς το αγωνιστικό του ήθος, η ψύχραιμη σκέψη και η αγάπη του για τον αθλητισμό, είναι μερικά από τα ξεχωριστά του χαρακτηριστικά, που τον βοήθησαν να είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος στο είδος του. Το παραπάνω, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη Novibet, ώστε να δημιουργήσουν συνεργατικά μια «Συμμαχία Αγάπης», μια γιγαντιαία καρδιά που χωρά όλους μέσα της, μια Giant Heart.

Ποιος ήταν πρώτος ο στόχος, επομένως, του GiΑΝΤ Heart; Η μεταμόρφωση ενός πολυκαιρισμένου γηπέδου μπάσκετ σε ένα πλήρως λειτουργικό και ασφαλή χώρο για τους επισκέπτες του! Η Novibet, έπειτα από αμέτρητα αιτήματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του giantheart.gr, και σε συνεργασία με το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την πόλη σου», το Μάρτιο του 2022, ξεκίνησε η ανανέωση του συμπλέγματος Κονίστρας Πετραλώνων, προσφέροντας στην περιοχή πνοή αναβάθμισης και λειτουργικότητας.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι πλέον πρακτικά, αλλά και αισθητικά αναβαθμισμένες, εξασφαλίζοντας, έτσι εύκολη πρόσβαση σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλητισμού. Ο ενθουσιασμός των κατοίκων της περιοχής υπήρξε μεγάλος, καθώς τα  θετικά μηνύματα σχετικά με την αναδιαμόρφωση των γηπέδων μπάσκετ και τένις ήταν δεκάδες και συγκινητικά!

‘’Μπράβο σε όλους!! Εξαιρετική δουλειά!!’’

_manos_stef

Κονίστρα Πετραλώνων ΠΡΙΝ τις ανακατασκευές
Κονίστρα Πετραλώνων ΜΕΤΑ τις ανακατασκευές

Η συνεργασία της Novibet και του Δήμου Αθηναίων, αποδεικνύει, πως ενώνοντας δυνάμεις για μια αγνή πράξη αγάπης, μπορεί να δημιουργηθεί ένα όμορφο και πρακτικό αποτέλεσμα για όλους, αλλά και να επωφεληθούν σημαντικά οι επόμενες γενιές!

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς The Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης της Novibet και του Γιάννη Αντετοκούνμπο συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς, της ελπίδας και της δεύτερης ευκαιρίας. Έκτοτε, με όχημα το The GiANT Heart, έχουν προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε τοπικές κοινωνίες, φορείς, αλλά και περιπτώσεις έκτακτων αναγκών. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Διαγωνισμός giantheart.gr – Δες έναν αγώνα του Γιάννη από κοντά!

 *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις