Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Premier League: Η μεγαλοπρεπής συγγνώμη της Λίβερπουλ στη Σαουθάμπτον

Premier League: Η μεγαλοπρεπής συγγνώμη της Λίβερπουλ στη Σαουθάμπτον

H Premier League δεν συγχωρεί ατοπήματα γι’ αυτό και απολογήθηκε με μεγαλοπρεπή «συγγώμη» η Λίβερπουλστη Σαουθάμπτον, για την υπόθεση του Βίρχιλ Φαν Ντάικ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού καθώς αρκετές ομάδες είναι έτοιμες να δαπανήσουν δεκάδες εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν. Η Σαουθάμπτον είχε φροντίσει να τον «δέσει» καλά με νέο εξαετές συμβόλαιο το οποίο υπεγράφη στις αρχές της σεζόν. Ετσι, οποιοασδήποτε ενδιαφερόμενος θα έπρεπε να τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες και να απευθυνθεί στον σύλλογο. Οι «κόκκινοι» δεν το έκαναν, η Σαουθάμπτον απείλησε ότι θα τους καταγγείλει στην ομοσπονδία και το θέμα έκλεισε με μια επίσημη ανακοίνωση από τη Λίβερπουλ:

«Θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι λυπούμαστε για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τη Σαουθάμπτον και τις μεταγραφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Απολογούμαστε στον ιδιοκτήτη, το Δ.Σ. και τους οπαδούς της Σαουθάμπτον για όποια παρεξήγηση αφορά τον Βίρχιλ Φαν Ντάικ. Σεβόμαστε τη θέση της Σαουθάμπτον και επιβεβαιώνουμε ότι αποσύρουμε όποιο ενδιαφέρον υπήρχε για τον παίκτη».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε