Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρεμιέρα και… fast forward για πρωταθλητή, σκόρερ και Live Streaming!

Πρεμιέρα και… fast forward για πρωταθλητή, σκόρερ και Live Streaming!

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγαπημένων πρωταθλημάτων της Ευρώπης έχει ξεκινήσει και το betshop.gr φρόντισε να μας βάλει εγκαίρως στο κλίμα. Πληθώρα αγορών και μακροχρόνιων στοιχημάτων σε Super League, Premier League και La Liga κάνει το τριήμερο μας πιο συναρπαστικό!

Πρεμιέρα με «ερυθρόλευκο» προβάδισμα στη Super League

Η αυλαία για το ελληνικό πρωτάθλημα ανοίγει απόψε με δύο αναμετρήσεις: Άρης – Λαμία και ΠΑΟΚ – Λάρισα και συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο. Λόγω του μεταξύ τους τελικού Κυπέλλου, το προβλεπόμενο ντέρμπι της πρεμιέρας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό πήρε παράταση, όπως και το Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίες ως νεοφώτιστες εξασφάλισαν περισσότερες μέρες άδεια (λόγω των πλέι οφ) για να προετοιμαστούν.

Λίγα ματς, λοιπόν, στο πρώτο σαββατοκύριακο της δράσης στα ελληνικά γήπεδα, με εκατοντάδες όμως αγορές. Σε όλες τις αναμετρήσεις της Super League οι επιλογές είναι πολλές, ενώ ήδη έχουν… ξεμυτίσει οι πρώτες «εκτιμήσεις» για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Με τα τωρινά δεδομένα, πριν οι ομάδες μπουν σε φουλ ρυθμό και παρουσιάσουν τα τρωτά και δυνατά τους σημεία, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος για να τερματίσει στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να ακολουθούν.

Μια Premier League γεμάτη επιλογές και… σενάρια

Άλλη μια χρονιά στο, κατά πολλούς, κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου που ξεκινά με περισσότερες από τρεις ομάδες να διεκδικούν την κορυφή. Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι ή… σφήνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Η πορεία θα δείξει. Η Premier League εντάσσεται ξανά στη στοιχηματική καθημερινότητα με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά και εκατοντάδες αγορές που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει και η ενότητα των Μακροχρόνιων στοιχημάτων που- εκτός της πρόβλεψης για τη νικήτρια του πρωταθλήματος- περιλαμβάνουν αγορές για τον πρώτο σκόρερ της κανονικής διάρκειας, τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά και στον υποβιβασμό. Τι να πρωτοδιαλέξεις…

Η La Liga ξεκινά και εκπέμπει ζωντανά μέσω Live Streaming

Ημέρα πρεμιέρας είναι η αυριανή (12/09) και για το πρωτάθλημα της La Liga, το οποίο έχουμε το προνόμιο να παρακολουθούμε… από την αρχή έως το τέλος του μέσω Live Streaming. Οι αναμετρήσεις των ισπανικών ομάδων έρχονται για ακόμη μία χρονιά ζωντανά στις οθόνες του υπολογιστή και των κινητών συσκευών, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν θα χάσουμε στιγμή από τις συναρπαστικές μάχες!

Ο συνδυασμός ζωντανής μετάδοσης και πλούσιας γκάμας επιλογών σε κάθε αναμέτρηση κάνει την La Liga να γλυκοκοιτάζει την κορυφή της λίστας των αγαπημένων πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2020-21. Όσο για τον πρωταθλητή, οι αναταράξεις στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα από τα τέλη της προηγούμενης περιόδου έχει δώσει – σύμφωνα με τους bookmakers- ξεκάθαρο προβάδισμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή προβάλλεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί! Let the battle begin…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις