Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πρίφτης για τον τελικό του Final Four στο Κύπελλο μπάσκετ: «Ωραίο παιχνίδι το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός»

Πρίφτης για τον τελικό του Final Four στο Κύπελλο μπάσκετ: «Ωραίο παιχνίδι το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα και την πρόκριση στον τελικό του Final Four στο Κύπελλο μπάσκετ, ενώ έδειξε και την… προτίμηση του για τον αντίπαλο στον τελικό.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε μεταξύ άλλων ότι ένα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα είναι ωραίο ματς στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν άστοχοι και όχι τόσο σκληροί όσο ο Προμηθέας. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε με σωστό τρόπο. Πιστεύω ότι προοδευτικά χτίσαμε μία διαφορά και κερδίσαμε καθαρά. Αγχωθήκαμε για λίγο, το διορθώσαμε κάπως, βελτιώνοντας την άμυνά μας. Ό,τι έρθει από τον δεύτερο ημιτελικό είναι ευπρόσδεκτο και ας ευχηθούμε να γίνει ένας ωραίος τελικός, ένα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα είναι ωραίο ματς. Η Κρήτη φημίζεται για την αγάπη της για το μπάσκετ, έχει διοργανώσει πολλά τουρνουά. Είναι πολύ οικείο το περιβάλλον».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Προμηθέα, Ηλίας Ζούρος, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση και για τη νίκη. Δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω για τα παιδιά. Ουσιαστικά δεν κάναμε προπόνηση τις τελευταίες ημέρες. Είχαμε άθλιες συνθήκες τα παιδιά δεν μπορούσαν να περπατήσουν. Μόνο περηφάνια νιώθω για αυτά τα παιδιά. Πάμε για το επόμενο ματς τώρα, καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα και την εθνική Γεωργίας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις