Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόεδρος La Liga: “Όποια ομάδα αρνηθεί να αγωνιστεί θα έχει συνέπειες”

Πρόεδρος La Liga: “Όποια ομάδα αρνηθεί να αγωνιστεί θα έχει συνέπειες”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πρόεδρος της ισπανικής La Liga, Χαβιέρ Τεμπάς, δήλωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι θα γίνει ότι χρειαστεί για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, τονίζοντας πως όποια ομάδα αρνηθεί να κατέβει στα ματς θα έχει συνέπειες.

Αποφασισμένοι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία, φαίνεται πως είναι στη La Liga.

Ο πρόεδρος, Χαβιέρ Τεμπάς, επεσήμανε πως οι οικονομικές επιπτώσεις της διακοπής είναι ήδη πολύ μεγάλες και τόνισε πως οι συνέπειες για όποια ομάδα αρνηθεί να αγωνιστεί θα είναι μεγάλες.

“Αυτή τη στιγμή δεν εξετάζουμε σενάριο διακοπής. Κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε και είμαι αισιόδοξος πως αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης”, είπε και προσέθεσε σχετικά με το τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποια ομάδα αρνηθεί να αγωνιστεί:

“Μία τέτοια απόφαση μπορεί να κάνει κακό σε όλους μας. Εάν μια ομάδα αρνηθεί, θα υποστεί τις συνέπειες. Το ποδόσφαιρο είναι βιομηχανία για την Ισπανία με 180.000 θέσεις εργασίας. Αυτό που κοιτάμε είναι το κοινό συμφέρον”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις