Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πρόεδρος Μπεσίκτας: “Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ”

Πρόεδρος Μπεσίκτας: “Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ”
bjk.com.tr

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας μίλησε για την αναμέτρηση της τουρκικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τα προκριματικά του Champions League.

Στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, ο Αχμέτ Νουρ Τσεμπί τόνισε ότι η Μπεσίκτας αφήνει έξω από το ποδόσφαιρο της πολιτική, ενώ στάθηκε και στις ενέργειες που γίνονται από το Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και τον ίδιο τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση της τουρκικής ομάδας στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας:

«Θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του. Λένε ότι υπάρχουν προβλήματα με την Ελλάδα, τα μηνύματα από εκεί μεταφέρονται. Ωστόσο αν και είμαστε ευαισθητοποιημένοι θέλουμε να αφήσουμε την πολιτική έξω από το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός και αδερφοσύνη. Κανείς δεν θα πρέπει να δοκιμάσει το κουράγιο μας.

Θα παίξουμε το παιχνίδι μας κάτω από οποιαδήποτε περίσταση. Η ομάδα του ΠΑΟΚ επίσης φοράει ασπρόμαυρα και έχει στο σήμα της τον αετό. Ελπίζω να δείξουν φιλοξενία. Όλοι οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Εξωτερικών και ο υπουργός μας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αλλά και οι βοηθοί του επικοινωνούν μαζί μας καθημερινά και κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για να μας βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ όλους. 

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επίσης δείχνει το ενδιαφέρον της για εμάς. Όλοι βάζουν  τα δυνατά τους για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι με ασφάλεια. Εμπιστεύομαι επίσης τους ανθρώπους της ομάδας του ΠΑΟΚ. Αυτός που αξίζει να κερδίσει, θα κερδίσει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις