Αθλητικά

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία

Σοκ για τη Βίρτους Μπολόνια, με τον Βινς Χάντερ να βρίσκεται θετικός σε απαγορευμένη ουσία μετά από διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ και να κινδυνεύει με “βαριά” τιμωρία.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού, είχε αποχωρίσει το 2019 από την Ένωση για την ιταλική ομάδα, με την οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα φέτος στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με γνωστό Ιταλό ρεπόρτερ όμως, λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Βίρτους Μπολόνια, έγινε γνωστό ότι ήταν θετικός στην ουσία Carboxy THC και πλέον η συνεργασία του με την ομάδα του Σκαριόλο βρίσκεται στον “αέρα”, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστή κι η τιμωρία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS