Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις με φωτογραφίες με μαϊμούδες

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις με φωτογραφίες με μαϊμούδες
ΦΩΤΟ Intime

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αμπντεσλάμ Ουαντού, ξέσπασε στο twitter για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχεται από αγνώστους στα social media.

Ο παλαίμαχος αμυντικός, που αγωνίστηκε στην Ελλάδα τη σεζόν 2006-07, ανέβασε κάποιες από τις φωτογραφίες που του στέλνουν και τον απεικονίζουν σαν μαϊμού και ανάμεσα σε μπανάνες, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο Ουαντού έγραψε σχετικά τα εξής: “Η παρενόχληση από το ρατσιστικό και ξενοφοβικό κίνημα των Μαυριτανών συνεχίζεται αμείωτα. Ισχυρίζονται ότι είναι υπερασπιστές της ιστορίας, του εδάφους του Μαρόκου καθώς και του Βασιλιά μας (Ο Θεός να τον ευλογεί). Οι μαροκινές αρχές πρέπει να επέμβουν γρήγορα. Θέλουν να με γονατίσουν. Θα ήθελα να τους πω ότι είναι χάσιμο χρόνου. Δεν θα καταφέρετε ποτέ να με κάνετε να μισήσω τον επόμενο Πρόεδρο για πολιτικούς λόγους. Οι ιδέες είναι αντίθετες με το όραμά μου για τη ζωή και δεν θα μπουν ποτέ στη λογική μου”.

Στο πλευρό του βρέθηκε μάλιστα και η αγγλική Φούλαμ, η οποία και σχολίασε στην ανάρτησή του: «Είμαστε δίπλα σου, Αμπντές»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις