Αθλητικά

Προκαλεί η Sun – Ειρωνικό δημοσίευμα για Αρβανίτη και Ελλάδα!

Η βρετανική εφημερίδα "The Sun" κοροϊδεύει την Βασιλική Αρβανίτη (αθλήτρια του μπιτς-βόλεϊ), για μία στάση που παίρνει κατά την διάρκεια της προπόνησης της. Το... αποτυχημένο βρετανικό χιούμορ συνεχίζεται, αφού ειρωνεύεται και την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα και η Κύπρος!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει την παρακάτω φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας, από την προπόνηση που κάνει πριν τους ολυμπιακούς του Λονδίνου και αναφέρει πως θα… γεννήσει: “Ελα αγάπη μου. Σπρώξε! Ισα που μπορώ να δω το κεφάλι”, γράφει το βρετανικό έντυπο.

Το ειρωνικό δημοσίευμα της “Sun” συνεχίζεται, αφού ειρωνεύεται τις οικονομίες της Ελλάδας και της Κύπρου, αναφέροντας πως η Βασιλική Αρβανίτη έχει κερδίσει στην καριέρα 300.000 αγγλικές λίρες και μπορεί να αγοράσει όλη την Ελλάδα αλλά και μεγάλο μέρος της Κύπρου.

Δεν προλαβαίνουμε τις γκάφες των άγγλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η τσάντα γράφει Nike αλλά το φερμουάρ Adidas!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
FIFA για Μπάλογκαν: «Η κόκκινη κάρτα δεν ανακλήθηκε» – Όλο το σκεπτικό για την υπόθεση σκάνδαλο μετά τον σάλο
Η σχετική ανακοίνωση της FIFA αποτελείται από 871 λέξεις, αλλά παρ' όλα αυτά δεν εξηγεί ουσιαστικά τον λόγο που ουσιαστικά δεν μέτρησε η κόκκινη κάρτα στον επιθετικό των ΗΠΑ
Η «πέτρα του σκανδάλου», Folarin Balogun που αποβλήθηκε αλλά με άνωθεν παρέμβαση είναι κανονικά στην αποστολή των ΗΠΑ για τον αγώνα κόντρα στο Βέλγιο