Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Προκλητικός Ντόναλντ Τραμπ: «Αν ανέβαινα στο ρινγκ με τον Μπάιντεν θα τον έβγαζα εύκολα νοκ άουτ»

Προκλητικός Ντόναλντ Τραμπ: «Αν ανέβαινα στο ρινγκ με τον Μπάιντεν θα τον έβγαζα εύκολα νοκ άουτ»
ΦΩΤΟ Reuters

Μία απίστευτη δήλωση έκανε ξανά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τονίζοντας πως σε έναν αγώνα πυγμαχίας θα έβγαζε εύκολα και γρήγορα νοκ άουτ τον τωρινό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Χρέη σχολιαστή στην αναμέτρηση πυγμαχίας του Εβάντερ Χόλιφιλντ με τον Βίτορ Μπέλφορτ θα εκτελέσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που φρόντισε να τραβήξει ξανά τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω του στο pre-game των διοργανωτών. Συγκεκριμένα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του ενόψει της αναμέτρησης και ένας εκ των δημοσιογράφων είχε την ιδέα να τον ρωτήσει με ποιον αντίπαλο θα ανέβαινε στο ρινγκ αν είχε αυτή τη δυνατότητα, με τον Τραμπ να διαλέγει τον νυν Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντε επειδή θα τον έβγαζε νοκ άουτ γρήγορα, όπως δήλωσε αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους. 

«Αν έπρεπε να παίξω μποξ με κάποιον, νομίζω πως πιθανότατα ο πιο εύκολος αγώνας μου θα ήταν με τον Τζο Μπάιντεν, γιατί νομίζω πως θα τον έβγαζα νοκ άουτ πολύ, πολύ γρήγορα», ανέφερε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ και προσέθεσε: «Ξέρετε, μια φορά είπε ότι “θα ήθελα να τον βάλω φυλακή”. Θα έμπαινε σε μεγάλο μπελά, αν το έκανε ποτέ. Όχι, νομίζω πως ο Μπάιντεν θα έβγαινε νοκ-άουτ πολύ γρήγορα» κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις