Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Eθνική Ελλάδας: Σίγουρος ο Φαν’τ Σιπ ότι μπορεί να έρθει η πρόκριση

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Eθνική Ελλάδας: Σίγουρος ο Φαν’τ Σιπ ότι μπορεί να έρθει η πρόκριση
ΦΩΤΟ Intime

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ, δήλωσε αισιόδοξος για την επικείμενη «μάχη» της Εθνικής Ελλάδας με τη Σουηδία στη Στοκχόλμη, την οποία χαρακτήρισε «τελικό» αναφορικά με την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα δικαίως πήρε τη νίκη στη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ εξέφρασε ο Τζον Φαν’τ Σιπ, ενώ δήλωσε σίγουρος πως η «γαλανόλευκη» μπορεί να προκριθεί στην τελική φάση δίνοντας παράλληλα σύνθημα νίκης για το κρίσιμο ματς με την Σουηδία την Τρίτη (12/10).

Όσα δήλωσε ο Τζον Φαν’τ Σιπ

«Ξέρουμε πως για να μείνουμε στην κούρσα της πρόκρισης θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τη Σουηδία, δηλαδή τους 3 βαθμούς. Ήταν ένα σκληρό ματς με τη Γεωργία, έχει καλούς παίκτες. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και συνολικά πιστεύω ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ωστόσο έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε πλέον στο ματς στην Στοκχόλμη.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Νομίζω αυτό που δείξαμε είναι πως παίζουμε ως ομάδα. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και παίρνουμε πολλά κόρνερ. Το ματς με τη Σουηδία είναι διαφορετικό. Παίζουμε εκτός έδρας και θέλουν και αυτοί τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης. Πρέπει να έχουμε πολύ καλή απόδοση για να κερδίσουμε. Σίγουρα μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε ακόμη έναν τελικό να παίξουμε, πήραμε μία κρίσιμη νίκη και είμαστε ακόμη στην κούρσα της πρόκρισης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις