Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Ελλάδα – Ισπανία: Έρχεται ο Μερίνο, αλλά είναι αμφίβολος

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Ελλάδα – Ισπανία: Έρχεται ο Μερίνο, αλλά είναι αμφίβολος
Reuters

Ο Μικέλ Μερίνο θα ταξιδέψει στην Αθήνα μαζί με την αποστολή της Ισπανίας, αλλά η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την εθνική Ελλάδας στο ΟΑΚΑ (11/11) για τα προκριματικά του Μουντιάλ είναι εξαιρετικά αμφίβολη, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι η κατάστασή του θα αξιολογηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο μέσος της Σοσιεδάδ είναι το τελευταίο πρόβλημα που προέκυψε στην Ισπανία για τον Λουίς Ενρίκε. Ο Μικέλ Μερίνο τραυματίστηκε στον εκτός έδρας νικηφόρο αγώνα της ομάδας του με την Οσασούνα (2-0) και έχει ήδη χάσει τις πρώτες δύο προπονήσεις της εθνικής ομάδας, ενόψει του ματς με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ.

Τα καλά νέα για τον Λουίς Ενρίκε έρχονται από τους Γκαγιά και Ροντρίγκο Μορένο, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν και οι οποίες τους εμπόδισαν να προπονηθούν χθες.

Πριν δώσει τη λίστα των κληθέντων, ο Λουίς Ενρίκε είχε πολύ σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Φεράν Τόρες, Ογιαρθάμπαλ, Πέδρι, Ζεράρ Μορένο και Μάρκος Γιορέντε, αλλά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του πρωταθλήματος είχε και τους τραυματισμούς των Ανσού Φάτι, Έρικ Γκαρσία και Γέρεμι Πίνο (έχουν αντικατασταθεί στην οριστική λίστα από τους Ραούλ ντε Τομάς, Ντιέγκο Γιορέντε και Μπράιθ Μέντεθ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις