Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Προμηθέας για τη διαιτησία με Παναθηναϊκό: «Λυπούμαστε! Ολοι είδαν»

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στον Προμηθέα αποδίδουν την ήττα με 72-69 από τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα σε σφυρίγματα των διαιτητών αποδίδουν. Οι Αχαιοί εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τους «πράσινους», τονίζοντας: «Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΚΑΕ Προμηθέας έδωσαν τα εύσημα και στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση εχει ως εξής:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας (τόσο στους φιλάθλους του Προμηθέα, όσο και σε αυτούς του Παναθηναϊκού) για την κόσμια και φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο «Δημ. Τόφαλος», μετατρέποντας το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό σε μια μπασκετική γιορτή, που απόλαυσε όλη η Ελλάδα.

Συγχαίρει, επίσης, τους αθλητές και το τεχνικό team της ομάδας μας για την προσπάθεια και την εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία του αγώνα. Όλη η Ελλάδα είδε το πώς και το τι σφύριξαν οι διαιτητές του αγώνα. Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε