Αθλητικά

Προπόνηση χωρίς Φερέιρα, αλλά με Σο

Για προσωπικούς λογους ο Πορτογάλος τεχνικός απουσιάσε από την πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, μέρος της οποίας ακολούθησε πάλι ο Σο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκτός από τους έντεκα διεθνείς το πρωί της Πέμπτης στην Παιανία απουσίαζε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδωσε το “παρών” για προσωπικούς λόγους και το πρόγραμμα έγινε υπό την εποπτεία των συνεργατών του.

Ο Χαμπίμπ Σο ξεκίνησε με ατομικό και στο τέλος πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα για δεύτερη μέρα και σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς με σκοπό στο τέλος του μήνα να είναι έτοιμος. Ατομικό έκαναν οι Μπουμσόνγκ, Τοτσέ και Φορναρόλι, που πάντως θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Πανθρακικό, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν Καπίνο και Ταμπάκης.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο τερματοφύλακας της ομάδας U-20 Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για το ΟΑΚΑ-Ο Φοίβος φέρνει νέο…πονοκέφαλο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα