Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Προπονητής Εθνικής Κολομβίας: «Χαρούμενος για τον Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό – Στη λίστα για το Μουντιάλ 2022»

Προπονητής Εθνικής Κολομβίας: «Χαρούμενος για τον Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό – Στη λίστα για το Μουντιάλ 2022»
ΦΩΤΟ Intime

Ο προπονητής της εθνικής Κολομβίας, Νέστορ Λορέντζο δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μετεγγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει για το Μουντιάλ 2022.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κολομβίας επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Ροντρίγκες έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς, αλλά και ότι έχασε λεφτά για να επιλέξει τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Λορέντζο για τον Χάμες Ροντρίγκες

«Είμαι χαρούμενος με τη μεταγραφή γιατί ξέρω ότι θα θα είναι ευτυχισμένος. Γνώριζε ότι παράτησε πολλά πράγματα για να αλλάξει συλλόγους και να παίξει ποδόσφαιρο σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο και στο Europa. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε καλό επίπεδο. Έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του και είναι υγιής» 

Για το Μουντιάλ: «Φυσικά και βρίσκεται στη λίστα, είναι ένας παίκτης που υπολογίζουμε. Ο Χάμες έχει δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας και έχει να δώσει ακόμα περισσότερα. Παρατήρησα ότι είναι αφοσιωμένος και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική.

Με έπεισε και πιστεύω πως στην αρχή ενός νέου πρότζεκτ είναι σημαντικό να έχεις τέτοιου είδους παίκτες, με τέτοια αφοσίωση και διάθεση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις