Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Προπονητής Σακραμέντο Κινγκς για Σάσα Βεζένκοφ: «Δεν είναι ένας συνηθισμένος rookie»

Προπονητής Σακραμέντο Κινγκς για Σάσα Βεζένκοφ: «Δεν είναι ένας συνηθισμένος rookie»

Ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς Μάικ Μπράουν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ, αναφέροντας πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν είναι ένας συνηθισμένος rookie του ΝΒΑ.

Ο Μάικ Μπράουν σε δηλώσεις του για τον Σάσα Βεζένκοφ και την πορεία του μέχρι στιγμής με την φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς, επισήμανε πως ο Βούλγαρος μπασκετμπολίστας δεν είναι ένας συνηθισμένος rookie που αγωνίζεται στο ΝΒΑ, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολύ μεγάλους αγώνες.

Αναλυτικά τα λόγια του προπονητή των Κινγκς για τον Βεζένκοφ

«Ο Σάσα ξέρει να παίζει.

Δεν είναι ο συνηθισμένος rookie. Έχει βρεθεί σε μεγάλες στιγμές, σε μεγάλα παιχνίδια, έχει πάρει μεγάλα σουτ και έχει βρεθεί αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά είδη άμυνας. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο άνετα θα νιώθει πάνω στο παρκέ σε διαφορετικές συνθήκες.

Σκόραρε με διαφορετικούς τρόπους, έκανε κοψίματα, πήρε επιθετικά ριμπάουντ, έβαλε τρίποντα. Είναι ένας έμπειρος παίκτης που ξέρει πώς να παίζει και να εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα που του δίνει η αντίπαλη άμυνα.

Είναι σε θέση να το κάνει αυτό, γιατί παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο και νιώθει λίγο πιο άνετα.

Θέλουμε να έχουμε την ικανότητα να τον κρατήσουμε στο παρκέ, όσο περισσότερο μπορούμε.

Όσο προσπαθεί να μας βοηθάει αμυντικά και μπορούμε να βρούμε τα σωστά matchup για όλους τους παίκτες που είναι στον αγωνιστικό χώρο, θα παίζει, γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πήραμε μία γεύση από αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις