Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πρόταση Αλαφούζου για Superleague TV στο Δ.Σ της Λίγκας! Αντίδραση από τον Ολυμπιακό

Πρόταση Αλαφούζου για Superleague TV στο Δ.Σ της Λίγκας! Αντίδραση από τον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ intime

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, έθεσε ως προαπαιτούμενο το να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτική “στέγη” για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν στη Superleague ενώ κατέθεσε πρόταση για την δημιουργία ξεχωριστής πλατφόρμας. 

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος ήταν το κυριότερο ίσως θέμα της σημερινής (3/8) συνεδρίασης του Δ.Σ της Superleague. Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, τόνισε τη σημασία του να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτική “στέγη” καθώς μεγάλο μέρος των εσόδων προέρχεται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ η επόμενη σεζόν αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη οικονομικά αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πότε θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα, ώστε να ανοίξει άλλη μία πηγή εσόδων. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε ακόμα πρόταση για την δημιουργία -μελλοντικά- τηλεοπτικής πλατφόρμας με τον όνομα “Superleague TV”, ώστε να διαχειριστούν μόνες τους οι ομάδες το προϊόν, με τον Ολυμπιακός, τον Άρη και την ΑΕΛ να εκφράζουν τις ενστάσεις τους πάνω σε αυτήν την πρόταση, τονίζοντας ότι τα τηλεοπτικά ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε και η αναδιάρθρωση της κατηγορίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις