Δευτέρα, 20 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πρωταθλητές Ανατολής! Στους τελικούς του NBA οι Καβαλίερς (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η ομάδα από το Κλίβελαντ βρίσκεται στους τελικούς του NBA για δεύτερη σερί χρονιά, μετά από την νίκη τους στο Τορόντο επί των Ράπτορς με 113-87 στο έκτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Ανατολικής περιφέρειας.

Οι Καβαλίερς έγιναν η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να πάρει το “εισιτήριο” για τους τελικούς του ΝΒΑ, μετά τη νίκη τους στο Τορόντο επί των Ράπτορς με 113-87, με την οποία έκαναν το 4-2 στη σειρά και στέφθηκαν πρωταθλητές Ανατολής.

Ο Λεμπρόν πέτυχε 33 πόντους, ενώ είχε ακόμη 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αποτελώντας τον κορυφαίο του παρκέ, με τον Κάιρι Ίρβινγκ ωστόσο να είναι άξιος συμπαραστάτης του με 30 πόντους, 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Ο «Βασιλιάς» έγινε έτσι ο 8ος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος που φτάνει για έκτη συνεχόμενη φορά στους τελικούς, ενώ, παράλληλα, είναι ο δεύτερος παίκτης, μετά τον Ντένις Ρόντμαν, που θα αγωνιστεί σε τρεις σειρές τελικών με δύο διαφορετικές ομάδες (Καβαλίερς και Χιτ).

Πλέον οι Καβαλίερς περιμένουν να δουν το νικητή από το ζευγάρι των τελικών της Δύσης, με τη Θάντερ να απειλεί να πετάξει εκτός τους πρωταθλητές Γουόριορς.

Τα δωδεκάλεπτα: 25-31, 16-24, 33-31, 13-27.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε