Αθλητικά

«Πρώτη επιλογή του Ενές Καντέρ ο Παναθηναϊκός, όταν φύγει από το ΝΒΑ» (video)

O σέντερ του Κολοσσού Ρόδου και αδερφός του Ενές Καντέρ, Κερέμ, μίλησε για την πιθανότητα να αγωνιστεί μελλοντικά ο σέντερ των Μπλέιζερς, στον Παναθηναϊκό.

Ο Κερέμ Καντέρ σχολίασε την πιθανότητα, ο αδερφός του να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μετά και τις… υπόνοιες που υπήρξαν κατά τη μετεγγραφή του Μάριο Χεζόνια στο «τριφύλλι».

Ο αδερφός του σέντερ των Μπλέιζερς μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ και εξέφρασε την άποψη πως όταν ο Ενές Καντέρ αποχωρήσει από το ΝΒΑ, πιθανότατα η πρώτη του επιλογή θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο πλευρό του αδερφού του, παίζοντας μαζί στον Παναθηναϊκό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα