Αθλητικά

Πρώτη μεταγραφή για Πανιώνιο

Παίκτης των “κυανέρυθρων” θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο Δημήτρης Πετκάκης, ο οποίος υπέγραψε την Τετάρτη -παρουσία του προέδρου του συλλόγου, Γεράσιμου Βεντούρη- το συμβόλαιο του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Ο 28χρονος αριστερός μπακ και πρώην παίκτης της Καβάλας, έκανε μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας της Νέας Σμύρνης, στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου.
 
Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της την νέα περίοδο. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και την τεχνική ηγεσία που με εμπιστεύθηκαν και υπόσχομαι από την πλευρά μου ότι θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους”, τόνισε το νέο απόκτημα των “κυανέρυθρων”.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα