Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πρώτη νίκη για ΑΟΚ! “Καθάρισε” από το ημίχρονο την ΑΕΛ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα από ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τον ΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα θα ήταν καταστροφική για τους νησιώτες, ο οποίοι επικράτησαν της ΑΕΛ με 2-0 στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου άφησε πίσω την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Πλατανιά κι πανηγύρισε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα. Οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όπου και σημείωσαν και τα δύο γκολ της αναμέτρησης. Χωρίς φάσεις το δεύτερο μέρος.

Ο αγώνας:

Ο ΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση κι απείλησε τρεις φορές τους φιλοξενούμενους στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα με τους Τουράμ και Ντουαλά. Ο δεύτερος ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων στο 25′. Ο άσος της ομάδας του Ιονίου, με διπλή προσπάθεια, νίκησε τους αμυντικούς της ΑΕΛ και τον Καβουσάκη, γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά όχι μόνο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά στο 39′ δέχθηκαν ακόμα ένα, αυτή τη φορά από τον Επστάιν. Ο Γερμανός επιθετικός υποδέχθηκε εξαιρετικά τη μακρινή μπαλιά του Ζορμπά και νίκησε από κοντά τον Καβουσάκη για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ προσπάθησε να μειώσει και να μπει στη διεκδίκηση του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι κράτησαν με άνεση το υπέρ τους 2-0 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιμιτρόβσκι, Βενέτης, Ντιόγκο, Σιόντης, Ντουαλά, Γεωργίου (90′ Ιωάννου), Επστάιν (79′ Ζαραδούκας), Ζορμπάς (62′ Νίκιτς), Τουράμ.

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας (46′ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς (70′ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς (59′ Λαμπρόπουλος), Βαρέλα, Αβραάμ, Ναζλίδης.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε