Αθλητικά

Πρώτη στην Ευρώπη το 2016 η Γιουβέντους!

Ούτε η Μπάγερν Μονάχου στο Champions League ή ο Τζίτζο Ντοναρούμα στο τελευταίο Super Cup στη Ντόχα, κατάφεραν να αφήσουν μακριά τη Γιουβέντους, από την χαρά των εκατό βαθμών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για το ημερολογιακό έτος 2016, η “Μεγάλη Κυρία” έφτασε τους 100 βαθμούς και πήρε την πρώτη θέση, ανάμεσα στις ομάδες που αγωνίζονται στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία), όπως αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport.

Σε απόσταση εννέα πόντων ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κατέκτησε, βέβαια, το Champions League, ενώ μετά ακολουθούν οι Μπαρτσελόνα, Ρόμα και Παρί Σ.Ζ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα