Αθλητικά

Πρώτο “διπλό” για Παναιτωλικό – Σε… δύσκολη θέση ο Εργοτέλης

Ο Ανρί Καμαρά πέτυχε το 7ο φετινό του τέρμα με τον Παναιτωλικό και οδήγησε τους Αγρινιώτες στη νίκη επί του Εργοτέλη στο Παγκρητιο (1-0) και στην 6η θέση της βαθμολογίας. Πρώτο “διπλό” για την ομάδα του Χάβου στη σεζόν – Με το... αριστερό το ντεμπούτο του Ουζουνίδη στον πάγκο των Κρητικών, που έμειναν χωρίς νίκη για 10η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη (21 π.)

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μέτριο το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παγκρήτιου, με τον Εργοτέλη να έχει την κατοχή της μπάλας και να επιτίθεται κυρίως από τα δεξιά με τους Μπαντιμπανκά και Τζανακάκη. Ο Παναιτωλικός όμως, που ακολούθησε την τακτική των αντεπιθέσεων, ήταν αυτός που δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με το γυριστό σουτ του Καμαρά, μέσα απ’ την περιοχή (19′).

Όσο περνούσε η ώρα, οι κινήσεις των παικτών γίνονταν όλο και πιο δύσκολες, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που έφτασαν μια.. ανάσα από το γκολ στο 24′, με τον Ράφαελ να αποκρούει δύσκολα την κεφαλιά του Αναστασάκου. Τελικά, οι Αγρινιώτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια (43′), με τον… συνήθη ύποπτο, Καμαρά.

Η βροχή σταμάτησε με την έναρξη του δεύτερου μέρους, με τον Εργοτέλη να πιέζει για να φέρει το ματς στα ίσα. Δεν ήταν λίγε οι φορές που οι Κρητικοί κατάφεραν να κλείσουν τους Αγρινιώτες στα καρέ τους, με την καλύτερη τους στιγμή να έρχεται στο 75′ με τον Διαμαντάκο. Τελικά οι Αγρινιώτες κατάφεραν να προστατεύσουν την εστία τους και να φύγουν από το Παγκρήτιο με το πρώτο τους φετινό “διπλό” στο πρωτάθλημα.

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Αζίζ, Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Μπουχαλάκης (46’ Διαμαντάκος), Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο, Χαντί (71’ Κούμπικ), Αναστασάκος (84’ Βερπακόφσκις). 

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Κοζορώνης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς. 

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Άνεν, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Ζούνιορ, Μπακάκης (82’ Κουτρομάνος), Θεωδορίδης (77’ Νταλμά), Καμαρά (86’ Μπούντιμιρ), Σφακιανάκης. 

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Μελισσάς, Μπόγιοβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος. 

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας) 
Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Καμπούρης (Εύβοιας) 
Γήπεδο: Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι υποδέχθηκαν την Εθνική πόλο Γυναικών στο Μέγαρο Μαξίμου: Θα μου μείνει το πώς τραγουδούσατε τον εθνικό ύμνο
«Κρατώ όχι μόνο τις εμφανίσεις και το γκολ της τελευταίας στιγμής και όλο αυτό που είδαμε μέσα στην πισίνα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Η Εθνική πόλο Γυναικών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη 3