Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πρώτο μήνυμα από Φαν Ντάικ για το σοβαρό τραυματισμό του

Πρώτο μήνυμα από Φαν Ντάικ για το σοβαρό τραυματισμό του
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Βίργκιλ Φαν Ντάικ υπέστη ρήξη χιαστών στο τελευταίο παιχνίδι της Λίβερπουλ στην Premier League και πλέον θα χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν, λόγω του τραυματισμού του.

Ο Ολλανδός αμυντικός συγκίνησε με την πρώτη του ανάρτηση μετά τον τραυματισμό, ο οποίος και θα τον αφήσει εκτός αγώνων για περίπου εφτά μήνες. “Με τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω καλύτερος”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Φαν Ντάικ.

Η ανάρτηση του Φαν Ντάικ

«Αυτό το απόγευμα είχα συνάντηση μ’ έναν κορυφαίο ιατρικό σύμβουλο για να αρχίσουμε τη διαδικασία σχεδιασμού και των πιο μικρών λεπτομερειών για την αποθεραπεία μου, μετά από το περιστατικό που συνέβη χθες (σ.σ. το Σάββατο).

Έχω εστιάσει πλήρως στην επιστροφή μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω όσο γίνεται πιο γρήγορα. Παρά την προφανή απογοήτευση, πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα από μία δυσκολία υπάρχει μία ευκαιρία και με τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω καλύτερος, πιο φρέσκος και πιο δυνατός από ποτέ.

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, πιστεύω ότι τα πάντα γίνονται για έναν λόγο, είναι σημαντικό να προσπαθείς και να κρατάς το κεφάλι ψηλά τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Με την συμπαράσταση της συζύγου μου, των παιδιών, της οικογένειάς μου και όλων των ανθρώπων της Λίβερπουλ, είμαι έτοιμος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης, σημαίνουν πάρα πολλά για μένα και την οικογένειά μου και θα κάνω τα πάντα για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου με όποιο τρόπο μπορώ ενόψει των επόμενων μεγάλων εβδομάδων που έρχονται και ενώ θα συνεχίζω μέρα με τη μέρα την αποθεραπεία μου. Θα επιστρέψω». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις