Αθλητικά

Πρώτος βαθμός για Πλατανιά! Ο Ηρακλής άντεξε στα Χανιά

Στο 0-0 έμειναν Πλατανιάς και Ηρακλής, με τους Χανιώτες να έχουν δοκάρι στα τελευταία λεπτά και να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα και τον Γηραιό να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μικρή καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ηρακλή στα “Περιβόλια” καθώς μια σφήκα τσίμπησε τον διαιτητή Λαμπρόπουλο.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά και να επιτεθεί κυρίως από τα δεξιά, αλλά ο Ηρακλής ήταν πολύ καλά στημένος στο χώρο του κέντρου και πίσω (ο Λάζαρ έκανε πολύ καλό παιχνίδι και είχε και καλή στιγμή στο 2′ με ένα μακρινό σουτ). Με το πέρας των λεπτών, οι Χανιώτες ανέβασαν στροφές, αλλά τόσο οι δικές τους λάθος μεταβιβάσεις, όσο και των φιλοξενούμενων, δεν επέτρεψαν να δούμε κάποια καλή ευκαιρία.

Η πίεση των Κρητικών αυξήθηκε, με τους Μιλούνοβιτς και Ντίνα να παίρνουν πρωτοβουλίες, αλλά χωρίς… αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο κι έτσι ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάση στην αντίπαλη εστία. Ίδια εικόνα είχαμε και στην επανάληψη, με το θέαμα να είναι λίγο καλύτερο.

Ο Πλατανιάς πίεσε και.. άγγιξε το γκολ στο 81′, όταν το σουτ του Κουλιμπαλί βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Περνίς. Οι Χανιώτες απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα λίγο αργότερα (85′) με τον Μπαρτολίνι να παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ντέμης Νικολαΐδης για όλα: Η «ταυτότητα» της ΑΕΚ, τα ερωτηματικά του Ολυμπιακού, η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού και ο ΠΑΟΚ χωρίς τον «Ντέλια»
Η Super League έκανε πρεμιέρα και ο Ντέμης Νικολαΐδης παρέα με τον Δημήτρη Μωϋσιάδη σχολίασαν τις επιδόσεις των ομάδων και των πρωταγωνιστών τους στη δική τους πρεμιέρα, στο Another Football
Ο Ντέμης Νικολαΐδης