Αθλητικά

“Πρόβα” TOP 16 στο ΟΑΚΑ! Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα (22.00)

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι αδιάφορος βαθμολογικά στο τελευταίο ματς της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας αλλά οι αναμετρήσεις με τη Μπαρτσελόνα έχουν πάντα κίνητρο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το σημερινό ζευγάρι είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά των τελευταίων χρόνων στην Ευρωλίγκα και παρά το ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών.

Οι “πράσινοι” είναι σίγουρα στην τρίτη θέση του ομίλου και πιθανότατα θα έχουν μαζί τους στην επόμενη φάση και τη Μπαρτσελόνα. Για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει να τη νικήσουν με μεγάλη διαφορά και η Φενέρ να καλύψει το χάντικαπ του -60!

Ο Μποχωρίδης δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Ιβάνοβιτς ενώ και ο Διαμαντίδης δεν είναι 100% έτοιμος. Δεν αποκλείεται να αγωνιστεί έστω και για λίγο, ο Νέλσον που προπονείται κανονικά τον τελευταίο καιρό.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα