Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Πρόβλεψη Αταμάν για το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: «Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε με 10.000 κόσμο στο πλευρό μας»

Πρόβλεψη Αταμάν για το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: «Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε με 10.000 κόσμο στο πλευρό μας»

Τη σιγουριά του για την κατάκτηση του τίτλου της Euroleague στον τελικό εξέφρασε ο Εργκίν Αταμάν, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να τονίζει ότι περιμένει να δώσουν το παρών 10.000 φίλοι της ομάδας στο Βερολίνο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final Four της Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν έδωσε ρέστα στη συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο αγώνα.

Το καλύτερο, όμως, το κράτησε για το φινάλε. Μιλώντας στη Nova λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε πρόβλεψη τίτλο, αν ο κόσμος κάνει ΟΑΚΑ την Uber Arena.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται: «Είμαι πάρα πολύ καλά, κουρασμένος, αλλά περιμένω με ανυπομονησία τη μάχη. Χθες είδα τον άλλο ημιτελικό και μετά από μία ώρα κοιμήθηκα πολύ καλά».

Για τη φετινή πορεία και τον τελικό: «Ήταν μία μεγάλη πρόκληση φέτος με τον Παναθηναϊκό, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που ικανοποιούμε τον κόσμο. Αύριο θα έχουμε 10000 κόσμο, θα είναι σαν το ΟΑΚΑ και αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί εντός έδρας χάσαμε φέτος μόνο 1-2 παιχνίδια στον πόντο. Αν πάρουμε την ενέργεια από τους οπαδούς, όπως στο ΟΑΚΑ, όπως στον ημιτελικό, θα κερδίσουμε τον τίτλο. Έχουμε έρθει εδώ με την ενέργεια του κόσμου. Είμαι βέβαιος πως θα νικήσουμε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Σημειώστε το αυτό, είμαι σίγουρος. Αν παίξουμε όπως παίζουμε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ θα δείτε ότι κερδίσουμε. Το αξίζει η ομάδα και ο οργανισμός μας».

Για το ότι όλες οι φετινές του προβλέψεις ως τώρα έχουν επιβεβαιωθεί: «Ο γιος μου είναι ο υπεύθυνος. Στην αρχή της σεζόν δεν το πίστευε, ήταν στενοχωρημένος που φύγαμε από την Εφές, αλλά μετά από 4-5 παιχνίδια, όταν είδε την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και τον χαρακτήρα της ομάδας, κάθε βράδυ μετά από κάθε παιχνίδι, μου έλεγε ότι θα παίξουμε Final Four. Τώρα μου είπε ότι δεν ήρθαμε μόνο για να κερδίσουμε τη Φενέρ, αλλά για τον τίτλο, οπότε ίσως να είναι αυτός το μέντιουμ. Να γίνει προπονητής και να με αντικαταστήσει»!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις