Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρόβλημα στην Ολλανδία με την παρουσία της Σπάκενμπουργκ στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Πρόβλημα στην Ολλανδία με την παρουσία της Σπάκενμπουργκ στα ημιτελικά του Κυπέλλου
Twitter_grab

Σε περίπτωση που η Σπάκενμπουργκ καταφέρει να αποκλείσει την Αϊντχόφεν και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας, τότε τόσο η ομάδα, όσο και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, θα έχουν ένα πρόβλημα μπροστά τους.

Η Σπάκενμπουργκ, ημι-επαγγελματικός σύλλογος αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος, έχει να κάνει μια απίστευτη έκπληξη στο Κύπελλο της χώρας, φτάνοντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στους “4” του Κυπέλλου Ολλανδίας, η Σπάκενπουργκ αντιμετωπίζει την την Αϊντχόφεν (Φέγενορντ – Άγιαξ το άλλο ζευγάρι).

Σε περίπτωση που η Σκάκενμπουργκ ρίξει “βόμβα” στο Κύπελλο Ολλανδίας, αποκλείοντας την Αϊντχόφεν, τότε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας θα έχει να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα με την διεξαγωγή του τελικού. Ο μεγάλος αγώνας διεξάγεται πάντα την Κυριακή, ωστόσο η ημι-επαγγελματική ομάδα αρνείται να αγωνιστεί την συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας.

Στη πόλη Σκάκενμπουργκ, η θρησκεία είναι το σημαντικότερο κομμάτι της καθημερινότητας των 22.000 κατοίκων, οι οποίοι θεωρούν την Κυριακή ως ημέρα ξεκούρασης, η οποία θα πρέπει να είναι αφιερωμένη στην οικογένειά και στον Θεό.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου δεν απέκλεισε το γεγονός να αγωνιστεί η ομάδα του την Κυριακή 30 Απριλίου στο ενδεχόμενο της πρόκρισής της, ωστόσο είπε πως μια τέτοια απόφαση θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να παρθεί:

«Όχι, δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Αυτό που έχουμε στο νου μας, αν τυχόν προκριθούμε, είναι να ζητήσουμε να γίνει ο τελικός Σάββατο βράδυ. Αν γίνει όμως Κυριακή, θα πούμε όχι, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις