Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Προβληματική! Από ισοπαλία σε ισοπαλία η Ρεάλ [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Δεν τα κατάφερε και πάλι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “μερένγγες” ήρθαν ισόπαλοι μέσα στην έδρα τους με την Εϊμπάρ (1-1), έφτασαν τις 3 σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και 4 σερί μαζί με αυτή στο Champions League και έδωσαν έτσι την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα, που αγωνίζεται αργότερα, να ανέβει -με νίκη- στην κορυφή της Primera Division.

“Σκόνταψε” στην έδρα της η Ρεάλ για την 7η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, αφού παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Εϊμπάρ. Έτσι, οι Μαδριλένοι βρίσκονται προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς μαζί με την Ατλέτικο, αλλά αργότερα αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα εκτός έδρας με τη Θέλτα και με νίκη θα περάσει αυτή στην κορυφή.

Mόλις στο 6′ οι φιλοξενούμενοι “πάγωσαν” το Μπερναμπέου όταν πήραν το προβάδισμα με τον Φραν Ρίκο, αλλά η “βασίλισσα” ισοφάρισε γρήγορα με τέρμα του Γκάρεθ Μπέιλ (18΄), χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει τη νίκη. Έτσι, η Ρεάλ απέτυχε να νικήσει την Έιμπαρ, φτάνοντας τις 3 σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και 4 σερί μαζί με αυτή στο Champions League.

 

Νωρίτερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Μεστάγια», αφού επικράτησε της Βαλένια με 2-0 χάρη σε τέρματα του Αντουάν Γκριζμάν στο 63΄ και του Κέβιν Γκαμεϊρό στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+3΄). Ο Γκριζμάν στο 44΄ και ο Γκάμπι στο 69΄ δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν σε εκτελέσεις πέναλτι, αφού τις απέκρουσε ο εκπληκτικός Ντέγκο Άλβες (έχει πιάσει 19 στην καριέρα του στην Α΄ κατηγορία).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε