Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Προβληματισμένος αλλά κι αισιόδοξος ο Αντετοκούνμπο: “Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση”

Προβληματισμένος αλλά κι αισιόδοξος ο Αντετοκούνμπο: “Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση”

Οι Χιτ κατάφεραν να περιορίζουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να νικήσουν τους Μπακς τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας φόργουορντ έδειχνε προβληματισμένος αλλά και αισιόδοξος για τη συνέχεια της σειράς με τους Χιτ.

«Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Κι εφέτος με το Ορλάντο και πέρυσι με τους Σέλτικς. Το Game 2 θα είναι σημαντικό, η σεζόν κρίνεται για εμάς και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε», τόνισε ο Αντετοκούνμπο και συνέχισε:

«Προφανώς το Μαϊάμι θα προσπαθεί σε όλη τη σειρά να φτιάξει ένα τείχος, γι’ αυτό κι εγώ θα πρέπει να κάνω την πιο σωστή επιλογή και να παραμένω επιθετικός. Όταν παίζεις μπάσκετ, τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλεις και πρέπει να ζήσεις με αυτό. Θα πρέπει να δούμε τι έγινε, να κάνουμε κάποιες προσαρμογές και να προσπαθήσουμε για το 1-1. Όμως είτε χάνεις είτε βάζεις βολές, είτε κάνεις λάθη είτε όχι, πρέπει να προσπαθείς να είσαι ο εαυτός σου κι αυτό θα κάνω μέχρι να αποσυρθώ. Η αυτοπεποίθησή μου παραμένει ψηλά και αυτό δεν θα αλλάξει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις