Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Προβληματισμός με Μπάρκα στη Σέλτικ – “Θα ψάξουν για τερματοφύλακα τον Ιανουάριο”

Προβληματισμός με Μπάρκα στη Σέλτικ – “Θα ψάξουν για τερματοφύλακα τον Ιανουάριο”

Άσχημη εξέλιξη φαίνεται πως παίρνει η καριέρα του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ, καθώς σύμφωνα με τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας, Φρανκ Μακάβενι, οι “Κέλτες” θα αναζητήσουν άμεσα έναν πιο έμπειρο τερματοφύλακα.

Ο Βασίλης Μπάρκας έχει χάσει τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια της Σέλτικ και ενώ ο τραυματισμός του στη μέση έχει παίξει ρόλο, φαίνεται πως αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος.

Ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ, που κόστισε 6 εκατ. για να μετεγγραφεί από την ΑΕΚ στους Σκωτσέζους, δεν έχει πείσει τους ιθύνοντες της Σέλτικ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, Φραβκ Μακάβενι και φαίνεται πως τον Ιανουάριο θα υπάρξει κίνηση για την απόκτηση ενός πιο έμεπιρου γκολκίπερ.

“Δεν νομίζω πως τους αρέσει ο Μπάρκας αυτή τη στιγμή γι’ αυτό έφεραν τον Μπέιν, αν και νομίζω πως τον Ιανουάριο θα κινηθούν για κάποιον έμπειρο τερματοφύλακα, εκτός και αν ο Μπάρκας επιστρέψει και δείξει την αξία του. Πολλές φορές αισθάνομαι άσχημα με τους τερματοφύλακες γιατί δεν είναι σαν τους μέσους που κάνουν ένα λάθος και προχωράνε, αν είσαι τερματοφύλακας όλος ο κόσμος στρέφεται εναντίον σου. Ο Μπάρκας είναι η αλήθεια πως δεν είχε χρόνο να προσαρμοστεί, όμως πλήρωσαν 6 εκατ. ευρώ γι’ αυτόν και θα έπρεπε να μπορούσε να το χειριστεί” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μακάβενι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις