Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΣΑΚ: “Ένα μεγάλο μπράβο στον Μάντζαρη! Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι”

ΠΣΑΚ: “Ένα μεγάλο μπράβο στον Μάντζαρη! Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς, βοηθώντας ένα παιδί που δίνει “μάχη” για τη ζωή του με τη λευχαιμία και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση για να συγχαρεί τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Η κίνηση του Βαγγέλη Μάντζαρη να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια ενός παιδιού που “παλεύει” με τη λευχαιμία, συγκίνησε όλο τον κόσμο και ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση για να συγχαρεί και δημοσίως τον διεθνή Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Βαγγέλη Μάντζαρη, για την τεράστια κίνηση ανθρωπιάς, να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό, σε ένα παιδί που μάχεται με τη λευχαιμία.

Είναι πολλοί οι καλαθοσφαιριστές και γενικότερα οι αθλητές, οι οποίοι βοηθούν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και κρατούν χαμηλούς τους τόνους διότι το κάνουν απο καρδιάς και όχι για λόγους εντυπωσιασμού.

Το ίδιο πράττουν και πολλές ομάδες, το ίδιο και ο Σύνδεσμος μας, με επισκέψεις σε ιδρύματα και όχι μόνο! Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Βαγγέλη και σε όλους διότι πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις