Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΠΣΑΠ: Συνάντηση με ΣΥΡΙΖΑ για τις οφειλές στους ποδοσφαιριστές

ΠΣΑΠ: Συνάντηση με ΣΥΡΙΖΑ για τις οφειλές στους ποδοσφαιριστές

Με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε την Τρίτη (09.11.2021) αντιπροσωπεία ΠΣΑΠ στα γραφεία του Συνδέσμου στην Αθήνα, με θέμα συζήτησης το φλέγον ζήτημα των οφειλών σε ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, ο εκ των αντιπροέδρων Γιώργος Γεωργίου, ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Γιάννης Μπράχο και εκπρόσωποι της νομικής υπηρεσίας του Συνδέσμου, συνομίλησαν με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Θάνο Μωραΐτη (Βουλευτής & Τομεάρχης Αθλητισμού), Ιούλιο Συναδινό και Κώστα Αλεξίου (συντονιστές αθλητικού τμήματος), για όλα τα τρέχοντα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο.

Η πλευρά του ΠΣΑΠ τους παρείχε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για το φλέγον ζήτημα των οφειλών ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχουν σε περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους ποδοσφαιριστές τα τελευταία 20 χρόνια.

Στην αναφορά του ΠΣΑΠ τονίζεται χαρακτηριστικά πως το συγκεκριμένο φαινόμενο υπάρχει “… με την ανοχή της πολιτείας και την ανυπαρξία της ΕΠΟ”, ενώ αναφέρεται πως “… παρότι έχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, δεν μπόρεσαν ποτέ να εισπράξουν τα δεδουλευμένα χρήματά τους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις