Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

«Ψυχωμένο» Περιστέρι νίκησε Ρίτας και απουσίες και ελπίζει σε πρόκριση (video)

«Ψυχωμένο» Περιστέρι νίκησε Ρίτας και απουσίες και ελπίζει σε πρόκριση (video)
ΦΩΤΟ Intime

Το Περιστέρι στάθηκε όρθιο παρά τις απουσίες που είχε και νίκησε τη Ρίτας Βίλνιους (81-74) στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι υπερασπίστηκε την έδρα του και κράτησε «ζωντανό» το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη επικράτησε με 81-74 της Ρίτας Βίλνιους, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στον 5ο όμιλο σε 2-3. 

Κορυφαίος για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν ο Πετγουέϊ που σταμάτησε στους 25 πόντους (4 ριμπάουντ, 4 ασίστ) ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τζέι Κρόκετ με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και εκπληκτικές άμυνες, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν συγκινητικός παίζοντας με πρόβλημα τραυματισμού. Από πλευράς της λιθουανικής ομάδας, κορυφαίοι ήταν οι Γκάουντλοκ (23π.) και Εντούρ (15π., 6ρ.).

Πλέον το Περιστέρι ελπίζει σε ήττα της Ρίγα από τη Στρασμπούρ επί γαλλικού εδάφους (13/1), προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες πρόκρισής του και να ταξιδέψει στη Λετονία στις 26/1 για τον «τελικό», απέναντι στη Ρίγα, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής (26/1).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις