Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

«Πυρά» για Μπάρκα από παλαίμαχο της Σέλτικ – «Δεν πιάνει ούτε κρύωμα»

«Πυρά» για Μπάρκα από παλαίμαχο της Σέλτικ – «Δεν πιάνει ούτε κρύωμα»
ΦΩΤΟ Reuters

Πολύ «σκληρή» γλώσσα χρησιμοποίησε ο παλαίμαχος άσος της Σέλτικ, Φρανκ Μακάβενι, για να κριτικάρει την φετινή απόδοσ του Έλληνα τερματοφύλακα των «Κελτών», Βασίλη Μπάρκα

Με δηλώσεις του στην εκπομπή «Football Insider», ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σέλτικ, Φρανκ Μακάβενι, άσκησε κριτική στον Μπάρκα, λέγοντας πως δεν έχει αυτοπεποίθηση γι’αυτό έχασε τη θέση του στην Εθνική Ελλάδας, ενώ προσέθεσε πως φέτος δεν κατάφερε τίποτα, αφού δεν μπορεί να πιάσει ούτε… κρύωμα, όπως είπε χαρακρητιστικά.

«Δεν τον κάλεσαν στην Εθνική Ελλάδας επειδή η αυτοπεποίθηση του έχει πληγεί. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την πίεση στην Σέλτικ. Η φανέλα είναι πολύ βαριά για τους ώμους κάποιων παικτών. Κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση. Ακούγεται περίεργο επειδή αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες. Αλλά το μέγεθος του κλαμπ μπορεί να σε λυγίσει και ο Μπάρκας είναι ένας από αυτούς. Πολλοί καλοί παίκτες δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν. Ο Μπάρκας απλώς δεν τα κατάφερε τίποτα αυτή την σεζόν. Δεν μπορούσε να πιάσει τίποτα, ούτε… κρύωμα. Κάθε σουτ που πήγαινε μέσα, μπήκε γκολ. Δεν μπορεί να είναι τόσο κακός όσο μας έχει δείξει, αλλά η αυτοπεποίθηση του έχει κλονιστεί» δήλωσε ο Μακάβενι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις