Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

«Πυρά» της ΑΕΚ για την ΕΛΑΣ: «Δίνουν πάτημα στην υπεράσπιση των Κροατών χούλιγκαν»

«Πυρά» της ΑΕΚ για την ΕΛΑΣ: «Δίνουν πάτημα στην υπεράσπιση των Κροατών χούλιγκαν»
Intime.gr

Τεράστια αγανάκτηση στην ΑΕΚ, με το διαβιβαστικό της δικογραφίας που σχημάτισε το Τμήμα Αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, για την δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. “Αμαυρώνεται σκόπιμα η μνήμη του δολοφονημένου οπαδού μ’ αυτόν τον τρόπο και με μόνο στόχο να πετάξουν τις ευθύνες από πάνω τους” τονίζεται.

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την ΕΛΑΣ και με το διαβιβαστικό της δικογραφίας που σχημάτισε το Τμήμα Αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους.

“Επιπροσθέτως, υπήρξε πληροφόρηση ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ, είχαν ενημερωθεί για την τυχόν άφιξη των οπαδών από την Κροατία και για τον λόγο αυτό, με την πρόφαση της διανομής εισιτηρίων, υπήρξε κάλεσμα να συγκεντρωθούν εξωτερικά του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα.” αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό διαβιβαστικό, σημείο το οποίο κάνει έκανε την πλευρά της ΑΕΚ να αγανακτήσει.

Πηγές από την ΑΕΚ ανέφεραν ότι «ουσιαστικά πρόκειται για ένα τερατώδες ψέμα, ένα διαβιβαστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρυντικό από την πλευρά των κατηγορουμένων».

Η Ένωση επισημαίνει ότι «στο συγκεκριμένο διαβιβαστικό αναφέρεται το απίθανο ότι στη προσυνεννοημένη συγκέντρωση και των οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με πρόφαση να δοθούν εισιτήρια. Με λίγα λόγια σε αυτό το διαβιβαστικό θέλουν να δημιουργήσουν την εικόνα ραντεβού. Αυτό δεν υπήρξε ποτέ. Πασιφανές και από την εικόνα των βίντεο ότι εδώ υπάρχει μία επιδρομή των Κροατών σε κόσμο που είναι αμέριμνος. Και όμως γίνεται μία προσπάθεια μ’ αυτό το διαβιβαστικό να δημιουργηθεί η εικόνα ραντεβού. Και το εξοργιστικό είναι πως το χρησιμοποιούν και οι Κροάτες κατηγορούμενοι».

«Επίσης αμαυρώνεται σκόπιμα η μνήμη του δολοφονημένου οπαδού μ’ αυτόν τον τρόπο και με μόνο στόχο να πετάξουν τις ευθύνες από πάνω τους», αναφέρεται επίσης από πλευράς πηγών της ΑΕΚ και υπογράμμιζαν ότι «και να παρουσιάσουν εικόνα που δεν υπήρχε. Το ακόμα πιο παρανοϊκό είναι ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι ακόμη και να ίσχυε αυτό το τερατώδες ψέμα σε τι δικαιολογεί τις κινήσεις της αστυνομίας. Δεν θα έπρεπε να είχαν πάρει ακόμη περισσότερα μέτρα ότι υπήρχε αυτό το περιβόητο ραντεβού. Δεν θα έπρεπε η αστυνομία να είναι κοντά στη Ν. Φιλαδέλφεια για να προλάβει εφόσον υπήρχαν αυτές οι πληροφορίες», συμπληρώνουν πηγές από την ΑΕΚ τονίζοντας πως «αυτοί που το έγραψαν θα πρέπει να ντρέπονται και για το μέγεθος του ψέματος και το γεγονός ότι μ’ αυτόν τον τρόπο είναι τόσο ανόητοι στην πραγματικότητα που φέρνουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους εαυτούς τους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις