Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ράφα Ναδάλ: «Γι’ αυτό συνεχίζω να παίζω τένις»

Ράφα Ναδάλ: «Γι’ αυτό συνεχίζω να παίζω τένις»

Ο Ράφα Ναδάλ εμφανίστηκε συγκινημένος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σπουδαία νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο θρυλικός Ισπανός τενίστας επικράτησε με 6-2, 4-6, 6-2, 7-6(4) του Σέρβου κι έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις τον 22ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

“Συγκινήθηκα γιατί οι τρεισήμισι τελευταίοι μήνες δεν ήταν καθόλου εύκολοι για μένα. Δεν θα μιλήσω για ότι πέρασα το τελευταίο διάστημα γιατί πρέπει να συνεχίσω αλλά σίγουρα δεν ήταν διασκεδαστικοί μήνες. Όλα αυτά που πέρασα, έκαναν πιο συγκινητική τη νίκη μου σήμερα, δίχως αμφιβολία”, δήλωσε αρχικά ο Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου.

“Το τελείωμα του ματς ήταν έντονο συναισθηματικά για μένα. Συνεχίζω να παίζω τένις για κάτι τέτοιες βραδιές. Όμως, ήταν απλά ένας προημιτελικός, σωστά; Δεν κέρδισα τίποτα ακόμη. Απλά έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να επιστρέψει στο court σε δύο ημέρες και να παίξω έναν ακόμη ημιτελικό εδώ στο Παρίσι”, πρόσθεσε.

Μιλώντας για τον ημιτελικό με τον Ζβέρεφ, ο Ναδάλ είπε: “Αν δεν παίξω καλά ή χάσω στον ημιτελικό, δεν θα είναι γιατί δεν θα είμαι συγκεντρωμένος. Έχω εμπειρία σε αυτό. Δεν είμαι ο τύπος που επηρεάζεται συναισθηματικά. Είμαι πολύ σταθερός, πιστεύω, συναισθηματικά. Ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα. Τώρα είναι μια στιγμή χαράς γιατί ήταν μια υπέροχη βραδιά για μένα. Πολύ συγκινητική. Όμως, αύριο θα ξεκινήσω να σκέφτομαι τα πράγματα που πρέπει να κάνω για να είμαι έτοιμος στα ημιτελικά. Ο βασικός στόχος είναι να είμαι συγκεντρωμένος και να διατηρήσω το σημερινό επίπεδο του τένις”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις