Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Ράφα Ναδάλ: Συγκλονιστικός πόντος από τον «λαβωμένο» Ισπανό τενίστα

Ράφα Ναδάλ: Συγκλονιστικός πόντος από τον «λαβωμένο» Ισπανό τενίστα
Reuters

Ο Ράφα Ναδάλ “αποχαιρέτησε” το ATP Masters 1000 Internazionali BNL d’Italia. Ο Ισπανός θρύλος του τένις αγωνίστηκε με πρόβλημα στο πόδι και ηττήθηκε -με ανατροπή- από τον Ντένις Σαποβάλοφ, έχοντας όμως πρώτα… αφήσει στο τερέν μια τρομερή φάση.

Ο τραυματισμός του Ράφαελ Ναδάλ στη διάρκεια του τελευταίου αγώνα των «16» του Internazionali BNL D’Italia -αναμέτρηση που… τράβηξε μέχρι αργά, το βράδυ της Πέμπτης (12.05.2022)- έδωσε τη δυνατότητα στον Ντένις Σαποβάλοφ να σημειώσει μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα, τη δεύτερη του κόντρα στον Ισπανό τενιστα.

Ο Ράφα Ναδάλ ξεκίνησε άκρως εμφατικά το ματς και με 6-1 πήρε το πρώτο σετ, δείχνοντας αποφασισμένος να «καθαρίσει» το συντομότερο με την πρόκριση. Στη συνέχεια, όμως, ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Καναδός και με 7-5, 6-2 έφερε τα πάνω κάτω και πήρε τη νίκη, μετά από 2 ώρες και 39 λεπτά.

Βέβαια αυτό που πλέον προκαλεί ανησυχία είναι η συμμετοχή του Ράφα Ναδάλ στο Roland Garros, μιας και αυτή την στιγμή είναι άγνωστο πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του. Πάντως, ακόμα κι έτσι, ο Ισπανός έδειξε τη μεγάλη του ποιότητα, δίνοντας στο κοινό ένα απίστευτο πόντο -στα μέσα του δευτέρου σετ- σε επιστροφή μετά από σερβίς του Σαποβάλοφ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis TV (@tennistv)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις