Αθλητικά

Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ: Υψηλού κινδύνου το ματς στη Μαδρίτης με αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Πρόσθετα μέτρα θα εφαρμοστούν και από τους δυο συλλόγους
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας έχουν οριστεί να υπάρχουν στο Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ (09.04.2026,19:45, Newsit.gr) για τα προημιτελικά του Conference League, εξαιτίας -και- της αναμενόμενης παρουσίας περίπου 800 Ελλήνων οπαδών στο Βαγιεκάς, σε ένα στάδιο, το οποίο έχει μέγιστη χωρητικότητα 15.000 ατόμων.

Όπως ανακοινώθηκε, στο Δημοτικό Στάδιο Βαγιεκάς θα υπάρχουν περίπου 370 άτομα ασφαλείας, σύμφωνα με τις αρχές στην ισπανική πρωτεύουσα. Το Ράγιο Βαγεκάνο – ΑΕΚ έχει κηρυχθεί «υψηλού κινδύνου» από την κρατική επιτροπή κατά της βίας, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας στον αθλητισμό, η οποία απαιτεί από τους δύο συλλόγους να εφαρμόσουν πρόσθετα μέτρα.

Αυτά περιλαμβάνουν απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων με φυσική παρουσία την ημέρα του αγώνα, καθορισμένη ασφαλή ζώνη για τους φιλοξενούμενους οπαδούς και ενισχυμένους ελέγχους πρόσβασης.

Στην επιχείρηση-όπως αναφέρει η ισπανικη “madridactual.es”- συμμετέχουν αξιωματικοί από τη μονάδα επέμβασης της εθνικής αστυνομίας, τη μονάδα πληροφοριών, την κινητή ταξιαρχία, την έφιππη Αστυνομία και τη μονάδα σκύλων, μαζί με προσωπικό από τη Δημοτική Αστυνομία της Μαδρίτης, την SAMUR-πολιτική προστασία, την πυροσβεστική υπηρεσία και φύλακες ασφαλείας και βοηθούς από την ίδια τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Βρούτσης για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Θλιβερή εικόνα, να κλείσουν άμεσα οι πληγές στο άθλημα»
“Δεν θα μπω στον πειρασμό να πω οτιδήποτε. Είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη” ανέφερε, σχετικά με το εάν θα έπρεπε να παραιτηθεί ο Βαγγέλης Λιόλιος από την προεδρία της ΕΟΚ
Ο Γιάννης Βρούτσης  (ΦΩΤΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Τα μηνύματα - φωτιά για το στήσιμο αγώνων μπάσκετ, η ταρίφα των 5.000 ευρώ ανά διαιτητή και το συνθηματικό «σκόνη και θρύψαλα»
Τα μυστικά ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας που αποκαλύπτει μάρτυρας «κλειδί» «καίνε» τους «6» του μπάσκετ - Με τον πρώην διαιτητή Πέτρο Παπαπέτρου ανοίγει σήμερα ο κύκλος των απολογιών που θα συνεχιστούν την Κυριακή και τη Δευτέρα
Φωτό αρχείου EUROKINISSI 6